:: Webbytes© verzamelen ::


Internetten is pas leuk als u daarmee spaarpunten kunt verzamelen. Kan dat dan zult u denken? Ja, dat kan. Spaar uw Webbytes© bij aanschaf van artikelen en door naar bepaalde sites te surfen. DaxisWeb registreert uw verzamelde Webbytes waarmee u prachtige producten kunt kopen.


:: Is het helemaal gratis? ::


Neen, het is niet helemaal gratis. U dient met de volgende kosten rekening te houden:

Wilt u gebruik maken van de Webbytes© schaf dan het Webzapper© pakket aan voor fl. 5.-- Dit is een eenmalige investering en daarvoor ontvangt u het softwarepakket en de Webbytes Comfort kaart. Met de Comfort kaart kunt u op rekening kopen. Maar dit laatste is alleen mogelijk als de bank hiervoor toestemming geeft. Met de Comfort kaart kunt u bij 6000 winkels in Nederland kopen. Lees er alles over op de Webbytes site.:: Waar krijg ik die Webbytes©? ::


Webbytes© kunt u sparen bij deelnemende bedrijven en sites. De bedrijven kunt u herkennen aan de logo bovenaan. Op de Webbytesshop is tevens vermeld welke bedrijven aan het spaarpunten programma deelnemen. In de Webzapper vindt u na activering de deelnemende sites.


:: Addertjes onder het gras? ::


Hou er rekening mee dat u wel telefoonkosten maakt. Dit zijn weliswaar lokale telefoonkosten, maar wie veel internet kan een flinke telefoonrekening krijgen.

Hou er ook rekening mee dat de deelnemende bedrijven u zullen benaderen voor verkoopactiviteiten. Zij zullen daarvoor gebruik gaan maken van uw n.a.w gegevens (naam, adres en woonplaats).:: De Webbytes site ::


Op de Webbytes site kunt u alles lezen over deze spaarregeling.Tevens kunt u daar opvragen hoeveel Webbytes u heeft gespaard. Ook in de Webzapper kunt u het aantal verzamelde Webbytes aflezen.U kunt de site hier vinden: http://www.webbytes.nl


:: De Webzapper© gratis downloaden ::


Op deze site kunt u gratis de Daxis Webzapper© downloaden. Die kost dus helemaal niks. Maar bedenk wel dat het Webbytes gedeelte niet geactiveerd is. Pas na betaling van fl. 5.- deelnamekosten zal uw Webzapper als instrument binnen het Webbytes spaarprogramma te gebruiken zijn.