::Stap 1::


Downloaden

U begint de WebzapperŠ te downloaden vanaf deze site. Save het bestand naar een sub-directory op uw harde schijf.


::Stap 2::

Installeer de WebzapperŠ

Klik op het bestand webzap.exe en u gaat het bestand uitpakken naar een sub-directory. Het bestand dient u te unzippen, zoals dat heet. Als u geen unzip programma heeft, dan kunt u vanaf deze site een unzip programma downloaden waarmee u het bestand uitpakt.


::Stap 3::

Setup draaien

U gaat nu de WebzapperŠ installeren. Ga naar de sub-directory waar u het programma naar toe geďnstalleerd heeft. Klik op setup en het programma wordt in een andere sub-directory geplaatst. Tevens ziet u op de balk onder in uw scherm een webzapper icoontje verschijnen.


::Stap 4::


Configureer de WebzapperŠ

Nu dient u de WebzapperŽ nog naar eigen smaak vorm te geven. Klik op het icoontje en de WebzapperŠ verschijnt op uw scherm. Klik op setup en u komt nu in een menu terecht.

De volgende 6 onderdelen dienen ingesteld te worden:

Wilt u de Webzapper altijd op de voorgrond op uw scherm plaatsen? Vink deze keuze aan als u dat wilt.

Wilt u met Flash werken? Met Flash ziet u op onze homepage bewegende onderdelen. Als u geen Flash gebruikt, is de pagina statisch. Als u op uw computer nog geen Flash geďnstalleerd hebt, dient u een Flash plug-in te installeren. Dit gebeurt automatisch als u naar onze Flash-site gaat. (Duurt eerste keer een paar minuten)

Wilt u geluiden horen als u op de knoppen van de WebzapperŠ klikt? Vink deze keuze aan als uw antwoord ja is.

Klik op voorkeuren en nu komt u bij een uniek onderdeel, namelijk bij het portaal. U kunt nu uw persoonlijke interesses opgeven en straks ziet u in het portaal verwijzingen naar links die met uw interesses te maken hebben.

Onder de knop setup kunt u verwijzingen naar url's en programmatuur opgeven.::Stap 5::

Webbytes

In de WebzapperŠ is ook de mogelijkheid ingebouwd om Webbytes te verzamelen. Om het Webbytes gedeelte te activeren dient u fl. 5.- te storten. Daarna kunt u Webbytes verzamelen door naar de deelnemende sites te surfen. In het venster van de Webzapper zijn de deelnemende sites na activering weergegeven. Tevens wordt in de Webzapper aangegeven, hoeveel Webbytes u reeds heeft verzameld. Ga voor meer informatie over het Webbytes spaarprogramma naar www.webbytes.nl.